Rommelmarkt Nieuwe Erf Lunteren

01-09-2016, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 september 2016,
09:00 tot 17:00

Locatie:

Nieuwe Erf 1, Lunteren
Nieuwe Erf Lunteren
Lunteren

De Gereformeerde Kerk PKN houdt zaterdag 17 september een grote rommelmarkt op het Nieuwe Erf. De markt duurt de gehele dag en begint om 09.00 uur. Voor de mooiste deals is het zaak er vroeg bij te zijn.

Naast de rommelmarkt is er een keur aan activiteiten voor jong en oud. Er is een boekenmarkt, tweedehands kleding, zelfgemaakte artikelen en er zijn bloemstukken te koop. De inwendige mens komt niets te kort. Met een ijskar, een haringkar, oliebollen en broodjes hamburger of worst kan zowel de grote als de kleine trek worden gestild.

Voor de kleintjes is er een springkussen en zijn er diverse kinderspelen. Groot en klein kunnen een ritje maken met paard en koets.

Voor het vergroten van de sfeer zijn er optredens van talentvolle plaatselijke muzikanten. Om 15.00 uur vindt de trekking plaats van de grote verloting.

De opbrengst is bestemd voor het werk van de Gereformeerde Kerk PKN binnen en buiten haar gemeente. De rommelmarkt en actiedag van 17 september is onderdeel van een drieluik aan activiteiten. In juli is een hoogstaand klassiek concert gegeven. Mede geholpen door de fraaie akoestiek van de Gereformeerde Kerk aan de Oranjestraat. Eerder deze maand is een Toscaanse maaltijd aangericht met een talentenveiling.