• gezellig kletsen

    Chris Moes
  • Aan de koffie/thee

    Chris Moes

Ontmoetingsochtend voor senioren

09-05-2017, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 9 mei 2017, 10:00 tot dinsdag 4 juli 2017, 12:00

Locatie:

Halte 19, Ede
Bowlingcentrum Groeneveld
Ede

Senioren ontmoeten elkaar sinds november 2016 elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12:00 uur bij Bowlingcentrum Groeneveld aan de Halte in Ede centrum

Iedereen is hier welkom om elkaar te ontmoeten en nieuwe kennissen op te doen Je kunt hier een spel spelen, bowlen, minigolf, jokeren en klaverjassen, krant lezen of gewoon gezellig kletsen elkaar op. De sfeer is ontspannen en er is een gezellige drukte. Omdat de ruimte groot is kunnen mensen die rustig willen zitten of praten in de loungehoek of bij een tafeltje gaan zitten. Iedereen geniet van de mooie ambiance bij Groeneveld.

Willy Groeneveld, de eigenaar vind het geweldig dat senioren elkaar ontmoeten. Hij is een ondernemer met sociaal hart. Willy heeft Malkander welzijn gevraagd om zijn initiatief voor ontmoeting te ondersteunen. Het wijkteam Ede Centraal vindt de ontmoetingsochtend enorm belangrijk. Mensen en vooral senioren in Ede centrum kunnen elkaar hier ontmoeten en zo weer nieuwe contacten opdoen.

Er is geen entree, koffie tegen een gereduceerde prijs en het bowlen en minigolf voor maar drie euro.

Locatie: Groeneveld is aan de Halte 19 in Ede centrum. Er is een gastheer van Malkander die mensen ontvangt en actief voorstelt aan de andere bezoekers.