• Samen kaarten

    Chris Moes
  • Samen koffie/thee drinken

    Chris Moes

Ontmoetingsochtend voor buurtbewoners

12-09-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 19 september 2017,
10:00 tot 12:00

Locatie:

Halte 19, Ede
Bowlingcentrum Groeneveld
Ede

Ede - Op 11 september zijn de deuren van bowlingcentrum weer open voor buurtbewoners die elkaar vrijblijvend willen ontmoeten. Van 10.00 tot 12:00 uur is het Bowlingcentrum Groeneveld aan de Halte de ontmoetingsplek in het centrum van Ede

Iedereen is hier welkom. Je kunt hier een spel spelen, bowlen, minigolf, jokeren en klaverjassen, krant lezen of gewoon gezellig kletsen.. De sfeer is ontspannen en er is een gezellige drukte. Omdat de ruimte groot is kunnen mensen die rustig willen zitten of praten in de loungehoek of bij een tafeltje gaan zitten en genieten van de mooie ambiance.

Eigenaar Willy Groeneveld vind het geweldig dat buurtbewoners elkaar ontmoeten. Hij is een ondernemer met een sociaal hart. Willy heeft Malkander welzijn gevraagd om zijn initiatief voor ontmoeting te ondersteunen. Mensen in Ede centrum kunnen elkaar hier ontmoeten en zo weer nieuwe contacten opdoen.

Er is geen entree en aanmelden is niet nodig. Koffie, thee, bowlen en minigolf tegen een gereduceerde prijs. Er is een gastvrouw van Malkander die mensen ontvangt en actief voorstelt aan de andere bezoekers. Bowlingcentrum Groeneveld is aan de Halte 19.