• Gerry als IPC-consulente in Israël

    Ed van Seters

Mooi gemaakt in Israël

11-11-2017, 08:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 21 november 2017,
10:00 tot 21:00

Locatie:

Saffierstraat 12, Ede
woning
Ede

Op dinsdag 21 november van 10.00 -21.00 uur is er weer een OPEN HUIS bij IPC-consulente Gerry van Seters thuis op de Saffierstraat 12 in Ede-centrum. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een stukje Israëlisch gebak kunt u opnames zien van haar reizen naar Israël.

Een IPC consulente is een gemotiveerde vrijwilliger, met gedegen kennis van de producten en met een grote liefde voor Israël. Zij heeft normaal een assortiment artikelen op voorraad, maar deze dinsdag staat het meeste uitgestald in haar woonkamer. Uiteraard zijn er weer de bekende producten, zoals de uitstekende Israëlische wijn die u tijdens het Open Huis kunt proeven. Dit is een goede gelegenheid om een prachtige wijn voor de feestdagen uit te zoeken.

Zoekt u echter sfeervolle en originele geschenken dan moet u zeker komen kijken. Voor de kinderen zijn er kleurplaten van bekende Bijbelverhalen. Voor dames prachtige verzorgingsproducten op basis van modder en mineralen uit de Dode Zee en exclusieve mediterrane producten voor een perfecte maaltijd. Volop ideeën voor cadeaus om te geven aan al je familieleden, vrienden en zakenrelaties.

Iedereen is op 21 november van harte welkom bij mevr. G. van Seters, de IPC-consulente in Ede-centrum . Naast dit OPEN HUIS bent u ook op andere dagen, na telefonische afspraak (tel. 650692) welkom op de Saffierstraat 12.