• ahimsa yoga

    Simone van den Boogaart

Mindful ochtend-yoga

26-01-2017, 14:51 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 6 februari 2017, 10:15 tot vrijdag 14 april 2017, 11:15

Locatie:

Dr. Hartogsweg 58, Ede
Oude ENKA-fabriek
Ede

Begin de lente én de dag vol aandacht met yoga. Vanaf 6 februari is er mindful yoga op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij 'ahimsa yoga'. De yogastudio is in de oude Enka-fabriek, nabij station Ede-Wageningen. De cursus van tien lessen kost €100. Studenten en minima betalen €85.

Yogadocent Simone van den Boogaart: "Zo'n mindful begin van de dag werkt uren door. Je voelt je meer ontspannen, daadkrachtiger en laat je minder afleiden door kleine dingen." Zo vormt yoga een belangrijke tegenhanger van de dagelijkse hectiek. Want als het lichaam ontspant, wordt ook de geest rustiger.

De les bestaat uit zachte yoga-oefeningen die zorgen voor een diepe ontspanning. Door het rustige tempo ervaar je intens hoe je beweegt. Simone: "Niets moet, presteren al helemaal niet. Het gaat juist om verzachten en ontspannen. Hierdoor kom je werkelijk in contact met je lichaam, en dus met jezelf. En dat is het doel van yoga. "

Ervaar zelf deze vorm van yoga via een proefles. De kosten hiervoor zijn 5 euro. Aanmelden kan via de website: www.ahimsayoga.eu.