• huifbedrijden in Bennekom

    Anja van Velsen

Manege zonder Drempels in de finale

01-10-2017, 14:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 oktober 2017, 13:50 tot vrijdag 6 oktober 2017, 13:50

Locatie:

, Bennekom
Manege zonder Drempels
Bennekom

Manege zonder Drempels naar de finale

Op vrijdag 29 september 2017 maakte de NCRV de uitslag bekend van de voorronde van de goede doelen actie 'Warm Hart'. De Manege zonder Drempels maakt, dankzij het enorme aantal van 3533 stemmen, als tweede deel uit van de top 5 en gaat daarmee naar de finale op 24 oktober a.s.

De NCRV startte de actie 'Warm Hart' in mei 2017. Goede doelen, zoals de Manege, konden worden voorgedragen. Daarna kon iedereen een stem uitbrengen. Het goede doel, dat als eerste eindigt, kan een geldbedrag van € 10.000,- tegemoet zien. Geldbedragen zijn er ook voor de nummers twee en drie. In de finale moeten de goede doelen zich presenteren en vragen beantwoorden. In november maakt de NCRV de definitieve uitslag bekend.

De Manege zonder Drempels is er trots op zoveel stemmen te hebben gehaald. Hieruit blijkt namelijk de waardering voor het werk van de Manege voor de mensen met ernstige meervoudige beperkingen en de betrokkenheid van velen voor dit mooie werk. De Manege zonder Drempels bedankt alle stemmers voor hun steun.

Activiteit Manege zonder Drempels

De Manege zonder Drempels is een bijzondere Manege. Mensen met ernstige meervoudige beperkingen komen genieten van het plezier en de ontspanning van het paardrijden. Hiervoor ontwikkelde de Manege zonder Drempels speciaal een huifbed. In het huifbed ligt de rijder op een doek, dat is gespannen in een frame op wielen. In het frame lopen twee paarden. Als de paarden gaan lopen voelt de rijder de bewegingen en de warmte van de paarden. De Manege zonder Drempels is zes dagen in de week open en verzorgt 6.000 ritten per jaar.

Informatie voor de pers: Pieter Oosterveld, voorzitter van het Bestuur van de Manege zonder Drempels, kan desgewenst aanvullende informatie geven op dit bericht. Hij is te bereiken op 06 57 77 96 75 of via voorzitter@manege-zonder-drempels.nl