• deelnemers mediationloket

    arjan van Bruggen

Lancering Mediationloket De Vallei: mediationloketdevallei.nl

01-09-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 september 2017,
16:30 tot 18:30

Locatie:

amsterdamseweg , Ede
Buitenzorg
Ede

Lancering Mediationloket De Vallei

Steeds meer mensen en organisaties weten de weg naar een mediator te vinden. Bij arbeidsconflicten, geschillen tussen burger en overheid, maar ook bij echtscheiding. De dag van de scheiding is daarom een goed moment om het Mediationloket de Vallei (mediationloketdevallei.nl) te lanceren en u te informeren over mediation bij echtscheiding, een van de specialisaties bij het mediationloket.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op donderdag 14 september 2017 in De Bolderik van restaurant Buitenzorg, Amsterdamseweg 19 in Ede.

PROGRAMMA

De ontvangst is vanaf 16.30 uur. Om 17.00 uur starten we met drie sprekers over pensioen in eigen beheer en echtscheidingen , het ouderschapsplan en partneralimentatie. Rond 18.00 uur is er nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

AANMELDEN

Graag vernemen wij van u of u op donderdag 14 september 2017 aanwezig bent en met hoeveel personen.

Aanmelden kan tot woensdag 13 september 2017 via info@mediationloketdevallei.nl of met een reply op deze uitnodiging.

Mediationloket De Vallei (MLV) wil de bekendheid van mediation in de Vallei-regio vergroten. Voor alle conflicten waarbij mediation kan helpen, kan MLV ingeschakeld worden en zorgt één van onze zes geregistreerde MFN mediators dat alle belangen op tafel komen en er samen met de partijen een oplossing komt. Kijk voor meer informatie op mediationloketdevallei.nl .