• We hebben een naam!

    Hedzerd de Boer
  • We vergaderen wat af met onze Kerngroep!

    Damayanti van der Velden

Kind Centraal Beurs, EDE

15-06-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017,
10:00 tot 18:00

Locatie:

Molenstraat 45, Ede
Cultura
Ede

Het kersverse Platform voor Opvoeding, Onderwijs en Ontwikkeling organiseert op vrijdag 15 september de 'Kind Centraal Beurs Ede' in Cultura.

Het Platform bestaat uit ZZP-ers uit de gemeente Ede die allen op de één of andere manier met kinderen werken: als remedial teacher, kindercoach, motorisch remedial teacher, paardencoach, dyslexiespecialist, beelddenkcoach, autismespecialist etc.

Voor de organisatie van deze beurs hebben ze zich verenigd in één Platform, dat ook na de beurs contact zal blijven houden door tenminste 3x per jaar samen te komen om informatie uit te wisselen.

Door weet te hebben van elkaars bezigheden kunnen we beter doorverwijzen, ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden en leren we van elkaar.

Dit komt alle kinderen in onze gemeente ten goede!

Op 15 september bestaat het ochtendprogramma uit kleine workshops voor en door de groep om elkaar beter te leren kennen.

's Middags gaat de beurs open voor publiek en zal iedereen zich via een kraam in het forum van Cultura aan het publiek(scholen, ouders, zorgaanbieders etc.) kunnen presenteren.

Tevens vindt er een lezing plaats van Judith van Gent over haar nieuwe boek 'Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model'.

Binnenkort zullen we zo veel mogelijk scholen en zorgaanbieders persoonlijk uitnodigen voor deze bijzondere middag.

Ben je ook ZZP-er in de gemeente Ede, werk je met kinderen en wil je je aan dit Platform verbinden en/of meedoen op 15 september? Stuur dan een berichtje naar de organisator Damayanti van der Velden, info@3x3rt.nl