• reparateurs aan het werk

    A de Bruin

Het Repair Cafe Ede op 16 september bij Meet Inn

06-09-2017, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017,
10:00 tot 12:30

Locatie:

Notaris Fischerstraat 10, Ede
Meet Inn
Ede

Volgende Repair Café Ede op zaterdag 16 september bij Meet Inn

In het vorige seizoen van het Repair Cafe Ede hebben we weer vele mensen kunnen helpen door het repareren van kapotte elektrische apparaten en kleding. Gerepareerd werden onder andere stofzuigers, videorecorders, heggenscharen, koffiezetapparaten, speelgoed, kleding enz.. Onze deskundige reparateurs slagen er in om gemiddeld 80% van de aangeboden elektrische apparaten weer aan de praat te krijgen.

Op 16 september begint bij Meet Inn het nieuwe seizoen van het Repair Café Ede. Meet Inn is gevestigd aan de Notaris Fischerstraat 10 in Ede. We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 12.30 uur.

Telefoons, printers en computers worden niet gerepareerd omdat de ervaring leert dat deze apparaten te veel tijd nemen om gerepareerd te worden. In het algemeen streven we ernaar om de reparaties binnen een half uit te voeren. Op deze wijze kunnen wij velen helpen.

Wij verwachten dat degene die kapotte apparaten aanbieden bij de reparatie aanwezig blijven.

Gratis koffie en thee zijn aanwezig om te gebruiken als u even moet wachten.

Van iedereen die het Repair Café bezoekt vragen wij een vrijwillige bijdrage. Onder andere door deze vrijwillige bijdrage kunnen wij het werk blijven doen.

Mocht u belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan dan bent u ook van harte welkom. Wij kunnen u dan informeren over de werkwijze van het Repair Café.

De bijeenkomsten van het Repair Café vinden elke derde zaterdag van de maand plaats bij Meet Inn.