• Mede-jubilaris Michiel van Tiel

    Gerald van Drie

"Gezellig" bij 10-jarige Premium Health Club!

10-09-2017, 19:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017,
09:00 tot 16:00

Locatie:

Hoorn 88, Ede
Premium Health Club,
Ede

PERSBERICHT

"Gezellig" bij jarige Premium Health Club!

Deze week bestaat Premium Health Club aan de Hoorn 88 in Ede precies 10 jaar. Dit wordt met een Open Dag gevierd op zaterdag 16 september as. De hele dag kun je fitnessen van 9-16 uur en zijn er tussen 13-16 uur inloop lessen zoals Zumba, Bootcamp en FitPump. Ook is er een 6 kamp van 15-16 uur waarin iedereen records kan neerzetten en laten zien hoe fit hij of zij is! Met leuke prijzen te winnen.

"Toen ik 4 jaar geleden de Premium Health Club overnam, vertelden de leden mij dat het vooral zo "gezellig" was bij PHC, vertelt de trotse eigenaar Pim Kooy, "En dat bleek inderdaad het geval te zijn!" Maar daarbij is Premium Health Club ook een begrip geworden in de Edese fitnesswereld op het gebied van begeleiding en groepslessen. De samenwerking die de sportclub heeft met diverse fysiotherapiepraktijken mag hiervan een duidelijk voor beeld zijn.

"Als die therapeuten ons niet zouden vertrouwen met hun patiënten, zouden ze ook geen mensen naar ons doorsturen! Hieruit blijkt wel dat we iets goed doen," vervolgt Kooy

Het team van Premium Health Club is inmiddels uitgegroeid tot een gedreven en professionele groep mensen. En iemand die dus al 10 jaar deel hiervan uitmaakt is Michiel van Tiel (zie foto) Deze vakspecialist heeft zich ontwikkeld tot een wandelende encyclopedie op het gebied van revalidatie- en krachttraining, en op het gebied van voeding.

Michiel van Tiel hierover: "Erg gaaf dat wat ik ooit mede begonnen ben, nu nog steeds bestaat. En ook nog eens op dezelfde voet door ontwikkelt. Ik ben trots dat ik al 10 jaar deel uitmaak van dit team"

Kom gerust langs zaterdag op de Open Dag van www.phc-ede.nl !