• Camilla Läckberg

    Camilla Läckberg

Camilla Läckberg meets Boek en Buro

18-09-2017, 09:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017,
14:30 tot 15:30

Locatie:

Grotestraat 8-10, Ede
Boek en Buro
Ede

Camilla Läckberg komt naar Ede! Van de Zweedse thrillerauteur verschijnt 22 augustus haar nieuwe boek 'Heks', het tiende deel in de Fjällbacka-serie. Läckberg geeft in onze winkel een signeersessie en u kunt daar bij zijn!

Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkocht.

'Heks' kost € 22,99. Vooraf een exemplaar reserveren is mogelijk en kan via ede@boek-en-buro.nl of telefonisch via 0318-650 231.

Over 'Heks':

Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denkt men meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar namelijk een vierjarig meisje dat later werd teruggevonden - vermoord.

Destijds werden twee tienermeisjes beschuldigd van deze moord; de een leidt sindsdien een teruggetrokken bestaan in Fjällbacka en de ander is een beroemde actrice die even is teruggekeerd. Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar moet de mogelijkheid tóch onderzoeken, daarbij bijgestaan door schrijfster Erica Falck.

Hoe dieper ze in de zaak verwikkeld raken, hoe meer ze zich realiseren dat deze ver teruggaat in de geschiedenis. Het verhaal gaat namelijk dat een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij meerdere gezinnen vervloekt had…