Broodfonds: Eindelijk je AOV 'premie' niet down the drain. Solidariteit en vertrouwen is de basis!

27-09-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017,
19:00 tot 21:30

Locatie:

Verlengde Parkweg 23, Ede
MotoVeda
Ede

Collectief en betaalbaar, een inkomen uit schenking

Word je als ondernemer ziek, dan heb je tijdelijk geen inkomen. Je wilt dit risico graag goed afdekken. Hoe doe je dat? Samen met andere ondernemers. In een broodfonds ondersteun je elkaar op vrijwillige en gelijkwaardige basis.

Het broodfonds is bedacht door en voor ondernemers, die weten wat zij nodig hebben. Ben je langer dan een jaar ondernemer? Dan is een broodfonds misschien iets voor jou.

Duidelijke afspraken, transparant voor iedereen

Een broodfonds richt je op met 20 tot 50 andere ondernemers. Zelfstandigen met of zonder personeel, die net als jij minimaal €750,- gemiddeld per maand uit de netto winst van hun bedrijf halen. Mensen die je kent en vertrouwt. De voorwaarden zijn gelijk, voor iedereen in je broodfonds. Overzichtelijk en eerlijk.

Je zet eerst samen de afspraken op papier. Daarna kies je de schenking die bij jou past. Je spaart elke maand 33 tot 100 euro op je eigen broodfondsrekening. Dat geld blijft van jou. Wordt iemand in je broodfonds ziek, dan krijgt zij of hij kleine nettoschenkingen van alle anderen. Een tijdelijk inkomen om van te leven, voor maximaal twee jaar.

Meer weten over het broodfonds http://www.broodfonds.nl/

Er is ook een uitzending op TV geweest m.b.t. het broodfonds https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/ons-dagelijks-brood.html

Heb je interesse? Dan nodigen wij je van harte uit op woensdag 15 november, inloop tussen 19.00 en 19.15 uur, de informatie avond (wordt gegeven door een spreker van het broodfonds) start om 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur en is meer dan de moeite waard! Aanmelden voor 3 november a.s. via info@motoveda.nl of bel naar 0318-625625

Locatie: MotoVeda, Verlengde Parkweg 23 Ede