• Bernardo's IJssalon ¿ CoolBest!

    Coolbest

Bernardo's viert de zomer met CoolBest ice cream

27-07-2016, 17:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 27 juli 2016, 16:31 tot zondag 28 augustus 2016, 22:00

Locatie:

Molenstraat 118, Ede
Bernardo's IJssalon
Ede

Om dat te vieren werken Bernardo's IJssalon en FrieslandCampina Riedel CoolBest tijdelijk samen en introduceren, alleen in Ede, de favoriete CoolBest smaken in ijs.

Bernardo's staat bekend om zijn brede en innovatieve assortiment, waar elk nieuw seizoen nieuwe inspiratie aan wordt toegevoegd. Zo ook dit jaar met Bossche bol ijs en Red Velvet cake ijs. En daar voegt Bernardo's nu tijdelijk CoolBest Mango Dream Ice cream, Strawberry Hill en Passionfruit Heaven aan toe.

De grootste smaken uit het van CoolBest assortiment zijn sinds jaar en dag in trek vanwege de lekkere smaak. Nu zijn we benieuwd of deze smaken in ijs net zo worden gewaardeerd.

Het A-merk CoolBest, bekend van de koelverse sappen, is onderdeel van FrieslandCampina Riedel, gevestigd in Ede. Deze tijdelijke lokale samenwerking in de Foodvalley is een mooi voorbeeld van ondernemerschap en open innovatie.

CoolBest Mango Dream, Strawberry Hill en Passionfruit Heaven Ice Cream zullen afgewisseld van elkaar tot eind augustus gepresenteerd worden in de ijsvitrines van Bernardo's IJssalon. Volg dus de Facebook van @Bernardosijs en @Coolbest.

Kom vooral langs om te proeven en geef je mening!