• onze flyer

    D. van der Velden
  • onze flyer

    D. van der Velden
  • Ons logo voor het Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling

    D. van der Velden

15 September: Kind Centraal Beurs, Ede in Cultura

18-08-2017, 01:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017,
13:00 tot 18:00

Locatie:

Molenstraat 45, Ede
Cultura, Ede
Ede

Een beurs voor ouders, scholen, zorgaanbieders en iedereen met hart voor kinderen!

Gratis toegang

Van 13.00-18.00 uur bent u van harte welkom om via informatiestands kennis te maken met ZZP-ers uit de gemeente Ede die allen op de één of andere manier met kinderen werken.

Zo vindt u er remedial teachers, huiswerkcoaches, studiebegeleiders, kindercoaches, experts op het gebied van motorische hulp, zorg voor kinderen met autisme, hoog gevoeligheid, hoogbegaafdheid, beelddenken en andere zorg rondom kinderen.

U kunt van diverse aanbieders workshops volgen, bv. over leesmotivatie/leesinstructie, sleeplezen, spiegelgedrag bij kinderen, Kernvisie methode voor beelddenkers, hoofd opruimen met de MatriXmethode, Leren en beleven door muziek etc.

Op onze facebookpagina 'Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling' leest u hier binnenkort meer over en kunt u vast kennis maken met de aanbieders op deze markt.

Er is een loterij met prachtige prijzen die door de deelnemers worden ingebracht en die vaak een gratis sessie in hun praktijk geven.

Van 15.00-16.00 uur is er een lezing van Judith van Gent over haar nieuwe boek 'Eigenwaardig opvoeden via het B-tree model', dat ook te koop zal zijn.

Kaartjes á €2,50 voor de lezing kunt u via Cultura bestellen.

Wethouder Ligtelijn zal de beurs officieel openen.

U komt toch ook?

Toelichting bij ons logo: We hebben ons verenigd in het 'Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling' en deze O's zijn tesamengekomen als ballen in ons mooie, nieuwe logo.U ziet een newtonpendel, het is een symbool voor het behoud van energie. De balletjes geven de energie door wanneer zij elkaar raken.

Dit drukt onze visie uit dat de energie die gegeven wordt in het onderwijs en in de opvoeding doorwerkt in de ontwikkeling van het kind. En weer terug, want het kind of de jongere ontvangt niet alleen, het geeft deze energie ook weer terug.